Actorul principal din Class (Dr Who) şi antagonistul din Hunters vine la cea mai mare ediție Comic Con de până acum pe Arena Națională

Comic Con revine anul acesta cu cea mai mare ediție de până acum pe Arena Națională din București în perioada 1-3 Septembrie pentru a sărbători cei 10 ani de activitate în România!

“Pentru a sărbători într-un mod inedit cei 10 ani de existență în România, am optat pentru 3 ediții, nu doar una! Arena Națională ne oferă șansa să extindem evenimentul chiar mai mult, cu un format circular pe inelele arenei, în plus avem foarte mult spațiu exterior pentru noi activități și să introducem zone noi” – Mircea Mureșan manager și fondator East European Comic Con.

Actor de origine britanică, Greg Austin parte din distribuția principală a serialului Hunters (Amazon Prime), alături de Al Pacino și Logan Lerman, și va fi prezent, pe 2-3 Septembrie, la Comic Con – Arena Națională.

Greg și-a început cariera ca dansator, ceea ce l-a îndrumat către teatrul muzical. Primul său rol ca actor a fost în Law & Order: UK. Mai apoi, l-a interpretat pe Gordon Selfridge în Mr. Selfridge, iar în 2016 a primit rolul principal în spin-off-ul Doctor Who CLASS. In 2019, a jucat în seria despre Războiul Rece, Summer of Rockets unde s-a remarcat în rolul lui Anthony Shaw, iar prestația l-a ajutat să obțină rolul lui Travis Leich, antagonistul seriei dezvoltate de Amazon, Hunters.

Greg Austin se alătură lui Osric Chau (Supernatural) și Andrew Horton (Jupiter’s Legacy) pe lista actorilor de la Hollywood invitați anul acesta la ediția Comic Con din septembrie.

Comic Con România sărbătorește 10 de ani de la prima ediție cu 3 evenimente în 2023. Primul dintre ele a avut loc în luna mai și a reunit peste 53.000 de iubitori ai universului filmelor, serialelor, jocurilor video, cosplay-ului și benzilor desenate. Următorul eveniment va avea loc la Iași în perioada 25-27 august, iar totul va culmina cu primul eveniment al genului găzduit de Arena Națională, între 1 și 3 septembrie.


Bilete și noutăți despre Comic Con sunt disponibile pe www.comic-con.ro.

Advertisement