Două persoane au ajuns la spital dupa ce un TIR cu pepeni a lovit un autoturism in aceasta dimineata

Două persoane din județul Alba au fost rănite grav într-un accident rutier ce s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 05.30, în localitatea Bujoreni, sat Gura Văii, pe DN 7, județul Vâlcea. A fost o coliziune violentă între un TIR încărcat cu pepeni și un autoturism.

“La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și trei echipaje ale SAJ Vâlcea. Sosite la locul intervenției salvatorii au găsit 2 victime semiconștiente încarcerate” – precizează purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Victimele sunt un bărbat de 67 ani, care a fost evaluat de către SMURD, iar după efectuarea manevrelor de descarcerare a fost transportat la spital, precum și o femeie de 37 ani găsită inconștientă. Și aceasta din urmă a fost evaluată de către echipajul SAJ Vâlcea, iar ulterior transportată la UPU Vâlcea.

Polițiștii rutieri efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cauzelor care au condus la producerea evenimentului rutier.

Advertisement