Politistii din toata tara cauta o fata de 14 ani disparuta de la domiciliu de 5 zile

O fată în vârstă de 14 ani, care a fost văzută ultima dată în seara zilei de 10 februarie, a fost dată dispărută, iar autorităţile au solicitat căutarea acesteia la nivel naţional, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău.

Conform sursei citate, poliţiştii au fost sesizaţi, marţi seară, de către un bărbat din municipiul Buzău cu privire la faptul că minora Lupşă Natalia Sanda, în vârstă de 14 ani, nu a revenit la imobilul în care locuia, ultima dată fiind văzută în data de 10 februarie, în jurul orei 20,00, în municipiul Buzău, de către fratele vitreg al acesteia.

Semnalmente: 175-180 cm înălţime, constituţie corpolent, faţă ovală, ten măsliniu, ochii căprui, păr şaten închis, lung şi ondulat către vârfuri. Îmbrăcăminte şi încălţăminte: pantaloni sport de culoare negru, bluză crem şi geaca argintie scurtă. Nu avea asupra sa telefon mobil.

În cazul fetei a fost solicitată căutarea la nivel naţional, transmite IPJ.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Advertisement