Un barbat a fost arestat dupa ce si-a înjunghiat mortal fiul cu un cuţit în zona braţului şi a pieptului

Conflictul dintre un barbat şi fiul sau s-a terminat tragic, astazi in Lupeni, judetul Hunedoara, acolo unde poliţiştii au fost chemaţi să intervină de urgenţă pentru aplanarea unui conflict. La putin timp dupa ce a fost preluat de ambulanta, tânărul înjunghiat de tatăl său a murit la spital.

Astăzi, 21 august 2023, în jurul orei 12:05, Poliţia Municipiului Lupeni a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un tânăr a fost tăiat la mână şi sângerează. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în urma unui conflict între un tânăr de 26 de ani, din Lupeni, şi tatăl acestuia, în vârstă de 58 de ani, din Lupeni, acesta din urmă l-a înjunghiat pe tânăr cu un cuţit în zona braţului şi a pieptului, în timp ce se aflau la domiciliul unui alt bărbat, din Lupeni. Tânărul a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la Spitalul Municipal Lupeni, unde, în jurul orei 13:10, a fost declarat decedat”, a transmis IPJ Hunedoara.

Bărbatul de 58 de ani a fost dus la sediul Poliţiei Municipiului Lupeni pentru audieri, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru omor calificat. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Advertisement