Un barbat a murit si alte 3 persoane au fost ranite in urma unui accident produs pe DN 72

Update: Șoferul autoturismului, un bărbat de aproximativ 60 ani, a fost declarat decedat. Un pasager din autoturism, un bărbat de 23 ani, în stare de inconștiență, a fost asistat medical de echipajul de terapie intensivă mobilă și predat elicopterului SMURD. O femeie de aproximativ 24 ani, conștientă, va fi transportată la spital, iar un alt pasager, cu leziuni minore, primește îngrijiri medicale la fața locului.

Stirea initiala: Un accident grav s-a produs în această dimineață, în județul Prahova, între un autoturism și o autobasculantă. În urma impactului, două victime au rămas încarcerate.

Accidentul s-a produs în comuna Ariceștii Rahtivani, DN72. , În eveniment au fost implicate o autobasculantă și un autoturism, în care se aflau patru ocupanți.

La fața locului au ajuns autospeciale de pompieri, SMURD și ambulanțe, dar și echipajul de descarcerare. La sosirea lor, în autoturism erau două victime încarcerate și inconștiente. Ambele victime au fost extrase și preluate de echipajele medicale. O altă victimă, conștientă, primește îngrijiri medicale din partea unui echipaj de ambulanță.
La fața locului se deplasează și elicopterul SMURD.

Advertisement