Un barbat de 31 de ani fara permis de conducere a avariat 2 autoturisme si a ranit un pieton

Un accident rutier soldat cu rănirea unei femei şi avarierea a două autoturisme şi a unei ţevi de gaze a fost provocat, joi după-amiază, pe DN 1, de şoferul unui utilaj agricol, care nu are permis de conducere.

Conform Poliţiei Prahova, evenimentul rutier a avut loc la Pucheni.

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, în timp ce se deplasa cu un utilaj agricol pe DN 1, în momentul efectuării unui viraj la stânga pe DJ 139, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu două autoturisme care se aflau staţionate, arată sursa citată.

Ulterior, unul dintre autoturisme a fost proiectat într-o conductă de gaze.

Totodată, bărbatul ar mai fi acroşat şi un pieton, o femeie în vârstă de 43 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

La faţa locului a intervenit personalul abilitat în vederea remedierii avariei conductei de gaze.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere şi vătămare corporală din culpă.

Advertisement