Un copil si 4 adulti au fost raniti in urma unui accident produs in aceasta dupa-amiaza pe DN 67B

Un accident rutier grav s-a produs pe DN 67B, în zona localității Licurici, unde trei autoturisme au fost implicate într-o coliziune, rezultând rănirea a patru persoane și încarcerarea unei alte persoane.

Ca urmare a impactului puternic, patru persoane au suferit răni și au primit asistență medicală de urgență la fața locului. De asemenea, o persoană a rămas prinsă într-unul dintre autoturisme, necesitând intervenția echipajelor de descarcerare.

Autoritățile au luat imediat măsuri pentru gestionarea situației și acordarea ajutorului necesar. La locul accidentului se află echipaje ale poliției, trei ambulanțe medicale, pompieri și o echipă de la Drumuri pentru asigurarea măsurilor de siguranță și gestionarea traficului.

Din motive de siguranță, circulația rutieră este închisă pe ambele sensuri ale drumului în zona incidentului. Participanții la trafic sunt rugați să respecte indicațiile autorităților și să evite zona afectată. Se recomandă utilizarea unor rute alternative pentru a-și continua călătoria.

Echipele de intervenție depun toate eforturile pentru extragerea persoanei încarcerate și acordarea asistenței medicale de urgență celor răniți. Situația este în continuă evaluare, iar autoritățile vor comunica ulterior informații actualizate privind reluarea circulației și evoluția evenimentului.

În astfel de situații, este important ca șoferii să fie precauți, să respecte regulile de circulație și să ofere prioritate vehiculelor de intervenție. De asemenea, se recomandă evitarea speculațiilor și obținerea informațiilor de la surse oficiale pentru a obține cele mai precise și actualizate informații.

În urma accidentului rutier au fost identificate mai multe persoane rănite. Printre acestea se află un bărbat în vârstă de 53 de ani, care se afla într-unul dintre autoturisme. În alt autoturism: un copil, două femei în vârstă de 23 și respectiv 43 de ani, precum și un bărbat în vârstă de 23 de ani.

Copilul în vârstă de 7 luni, conform informațiilor inițiale, a suferit leziuni minore. În privința celorlalte persoane implicate, evaluarea stării lor de sănătate va fi efectuată în detaliu în cadrul investigațiilor medicale suplimentare la spital.

Echipele de intervenție, inclusiv cele pentru descarcerare și echipajele SMURD, au acordat primul ajutor calificat la fața locului și au gestionat situația de urgență în mod coordonat.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și cauzele care au condus la producerea accidentului rutier.

Advertisement