Un nou sport de iarnă în România

Ceea ce a început pe pârtie ca o idee simplă de a patina pe zăpadă a devenit ceva mult mai mare: un sport mondial cu o nouă generație de adepți inspirați de o nouă combinație a simplității patinelor și a aventurii de iarnă. Toate îmbinate într-un pachet super-compact care funcționează direct din cutie, atât pentru începători, cât și pentru experți. Patinele de zăpadă Tomsen de astăzi au evoluat pentru a reflecta tehnologia și cerințele actuale, mențînând în același timp un angajament puternic față de calitate și simplitate asigurând clienților cea mai bună experiență pe și în afara pârtiei.

Patinajul pe zăpadă este un sport accesibil și distractiv pentru toate vârstele, care poate fi practicat cu ușurință în sezonul de iarnă în România. Patinajul pe zăpadă este o activitate fizică excelentă, care ajută la îmbunătățirea echilibrului, a coordonării și a puterii musculare. De asemenea, poate fi o modalitate plăcută de a petrece timpul în familie sau cu prietenii, oferind oportunități de socializare și distracție.

Video 1: https://www.youtube.com/watch?v=XJ8gC4F1aMQ

Video 2: https://www.youtube.com/watch?v=iz6OaQxvvE4

Pentru a oferi alunecare, control și siguranță conform așteptărilor utilizatorului, fondatorii Tomsen Snowskates au constatat că baza pentru patinele de zăpadă trebuie să fie rigidă și integrată (nu atașată cu legături) la o ”gheată” semi-flexibilă special construită. În medie, începătorii pot câștiga încredere în forțele proprii pe patinele de zăpadă Tomsen înca din prima zi, invățând să parcurgă cu succes pârtiile de schi de nivel începător. Majoritatea începătorilor devin pe deplin încrezători în 2-3 zile de folosire. Patinele de zăpadă Tomsen sunt potrivite pentru toate grupurile de utilizatori, inclusiv pentru copii și familii. Patinele au fost testate de copii și familii, care au oferit feedback pozitiv despre cât de ușor au învățat, transportat și folosit patinele:

„Ieri am probat pentru prima dată patinele de zăpadă de la @tomsensports și m-am îndrăgostit. Dați swipe să vedeți fețele copiilor care confirmă faptul că acest sport îți oferă satisfacție maximă încă din prima zi! Erau numai cu zâmbetul până la urechi și cel mai tare lucru este că, față de ski si snowboard, am putut fi mult mai uniți pe pârtie! Aproape că ne dădeam de mână șiii, să nu credeți că nu aveam vizitează.
Amza,la final de zi, își dădea drumul din vârf direct drept… vedem cum îi tremurau genunchii din cauza vitezei și mă rugam să ajungă cu bine jos🙈 Oricum, trebuie să încercați și voi!„https://www.instagram.com/p/Ck0X4XpIhBE/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Acestea pot fi achiziționate împreună cu protecțiile din cauciuc, numite walkers, care vor proteja tălpile patinelor chiar și în jurul pârtiei (mai ales în pauzele de restaurant și toaletă).

Patinele de zăpadă Tomsen sunt o nouă variantă pentru pârtiile din întreaga lume, sunt ușor de utilizat, adresându-se atât începătorilor, cât și pasionaților de role, patinaj pe gheață și hockey. Principalele avantaje ale acestui sport sunt: investiția inițială redusă, ușurința de învățare, oferă distracție din prima zi, echipament compact și ușor de întreținut. Patinele de zăpadă Tomsen pot fi testate în câteva dintre stațiunile de ski din Romania și pot fi închiriate la prețuri accesibile (începând cu 40 RON/zi) la pârtiile Șureanu, Sinaia cota 1400, Pârtia Bucovina, Rânca, Pârtile de la Băile Șugaș.

În București, patinele pot fi testate gratuit în fiecare zi de joi de la ora 19:00 la 21:00 pe simulatorul indoor de la Hype Arena din incinta Romexpo.

Advertisement