O companiede software din Iași se extinde prin deschiderea unui birou în Bucureșt

„Prezența în capitală este un pas semnificativ în creșterea și dezvoltarea companiei noastre. Biroul din București ne va permite să ne deservim mai bine clienții, să ne dezvoltăm parteneriatele și să ne consolidăm vizibilitatea în regiune, urmărind totodată extinderea internațională în Europa de Sud-Est, până la sfârșitul anului. Capitala este binecunoscută pentru mediul de afaceri vibrant și așteptăm cu nerăbdare să devenim parte din el”, spune Bogdan Ciobanu, Director General SABS.

Compania intenționează să ajungă la 100 de angajați până la sfârșitul anului 2023, de la aproximativ 60 de salariați și colaboratori în prezent.

„Deschiderea celui de-al doilea birou din România reprezintă o etapă importantă pentru compania noastră. Este o dovadă a devotamentului, perseverenței si efortului echipei noastre de-a lungul celor aproape 20 de ani de activitate, dar și a succesului produselor și serviciilor noastre. Odată cu extinderea, vom putea deservi un portofoliu lărgit clienți , spune Valentin Carnei, Fondator SABS.

SABS, companie IT românească înființată în 2004 în Iași, este specializată în dezvoltarea software  În decursul celor aproape două decenii de activitate, compania a livrat soluții software personalizate către multinaționale din întreaga lume. SABS oferă o gamă largă de servicii precum: Suport și Consultanță IT, Arhitectură și Design, QA (Manual, Automatic & Unit Testing), Hosting și mentenanță, Business Intelligence, Dezvoltare 3D, Aplicații mobile, Cloud și Servicii de transformare digitală.

Cu peste 60 de angajați și colaboratori în Iași și București și cu o cifră de afaceri de 2 milioane de euro în 2022, SABS lucrează îndeaproape cu clienții săi internaționali pentru a înțelege nevoile unice ale acestora și pentru a le oferi soluții personalizate, scalabile și sigure. În portofoliul său de clienți se regăsesc inclusiv companii multinaționale listate la Bursa de Valori din Londra, Paris sau Amsterdam.

Advertisement