Primul consultant cu inteligență artificială pentru fondurile europene din UE este disponibil gratuit pentru antreprenorii români prin IMMIX.ro

Codestage a lansat astăzi prima unealtă cu inteligență artificială pentru fondurile europene din UE, pus gratuit la dispoziția antreprenorilor români! Această platformă revoluționară este un instrument esențial pentru toți antreprenorii care caută finanțare prin Programul de Digitalizare IMM pentru proiectele lor, oferindu-le o modalitate ușoară, eficientă și gratuită de a obține fonduri.

Prin intermediul IMMIX.ro, antreprenorii români au access la o unealtă inovatoare care automatizează procesul de generare al proiectului pentru Programul de Digitalizare IMM prin PNRR. Acest instrument poate procesa automat certificatul constatator emis de ONRC și balanțele de verificare pe ultimii trei ani, intocmește automat bilanțul și previziunile pe următorii ani, apoi generează worksheet-ul completat automat. Acest proces automatizat reduce timpul necesar pentru a depune un proiect de la minim două ore la maxim 15 minute.

IMMIX AI, primul AI din UE pentru fonduri europene, disponibil la https://immix.ro/ai a fost antrenat să răspundă la întrebări legate de Programul de Digitalizare IMM prin PNRR conform legislației specifice la nivel european și national. Este, de asemenea, capabil să genereze idei de solutii în functie de specificul și particularitățile companiei, alături de produse concrete.

„IMMIX este soluția noastră pentru a face ca fondurile europene să fie accesibile pentru toți antreprenorii români. Este primul AI din UE pentru fondurile europene, pus gratuit la dispoziția antreprenorilor români, și suntem mândri să oferim această soluție inovatoare pentru antreprenorii care caută finanțare.” a declarat Andrei-Dragoș Pătrașcu din partea Codestage.

IMMIX este o oportunitate unică pentru antreprenori de a-și accelera procesul de aplicare pentru finanțare, eliminând barierele care pot sta în calea atragerii finanțării prin fonduri europene. Alătură-te revoluției IMMIX și descoperă modul în care această soluție inovatoare poate salva timp și bani pentru afacerea ta. IMMIX este disponibil acum și poate fi accesat la https://immix.ro

Advertisement