A invins cancerul dar a murit injunghiat in inima! Tanarul de 20 de ani din Lunca Cetatuii ucis noaptea trecuta a reusit sa se vindece de cancer in urma cu cativa ani

Potrivit unui mesaj postat de către tatăl tânărului ucis cu mai multe lovituri de cuțit noaptea trecută, acesta fusese diagnostica cu cancer în urmă cu câțiva ani, reușind însă să scape. Din nefericire, tânărul avea să își piardă viața la o petrecere care a avut loc în Lunca Cetățuii, în urma unei altercații între mai mulți tineri.

„Copilul meu mult iubit si pretuit ai invins o boala crunta pe cand aveai doar 14 ani, ai luptat si ai invins, azi in schimb Dumezeu a decis ca trebuie sa mergi la el printre ingerii sai preferati, a decis ca esti prea bun si prea luminos pebtru aceasta lume nedreapta care ti-a luat viata prea devreme. Drum lin iubitul meu copil”, a scris tatăl lui B.S.I, tânărul decedat.

„Am fost anuntaţi prin 112 în jurul orei 23.43, că a avut loc un incident în Lunca Cetăţuii şi a fost trimis un echipaj SAJ şi un echipaj de prim ajutor care era în zonă. Au găsit un tânăr de 20 ani în stop cardiorespirator cu multiple plăgi înjunghiate care nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi apoi s-a mai trimis un echipaj tip B de la Serviciul de Ambulanţă care a mai găsit doi pacienţi cu multiple plăgi înjunghiate abdominale şi toracice şi a mai ajuns un pacient în UPU Spiridon. Un alt tânăr s-a prezent la spital cu atac de panică”, au transmis reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean, potrivit Ziarul de Iaşi.

Cazul a fost preluat de către procurori, iar tânărul care s-ar face vinovat de crimă a ajuns pe mâinile oamenilor legii.

“La data de 17.09.2023, ora, 01:35, procurorul criminalist a fost sesizat despre faptul ca în seara precedenta a avut loc o petrecere de majorat într-un imobil din sat Lunca Cetatuii, com. Curea, jud. Iași, în timpul căreia a izbucnit o altercație între tinerii prezenți, iar unul dintre aceștia a fost lovit cu un cuțit și a decedat. Din primele declarații ale martorilor s-a stabilit ca inculpatul S. A. P. (22 de ani) l-a înjunghiat în zona abdominala pe tânărul B. I. S. (20 de ani) provocându-i plăgi tăiate cu hemotorax, hemopericard prin ruptura de cord, leziuni grave ce au condus în scurt timp la decesul victimei. Inculpatul a fost reținut pentru comiterea infracțiunii de omor, prevazuta de art. 188 alin. (1). C. Pen, urmând sa fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași cu propunere de arestare preventiva pe o durata de 30 de zile”, se arată într-un comunicat de presă.

Advertisement