Copiii din Iași vor avea ocazia să joace tenis cu Raluca Olaru și Andreea Mitu, la Kids’ Day. Joi, 1 iunie, în Grădina Palas Mall începând cu ora 18:00

Joi, 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, la Palas Mall va avea loc Kids’ Day, un eveniment în cadrul căruia copiii vor putea juca tenis cu două dintre cele mai îndrăgite jucătoare din România, Raluca Olaru și Andreea Mitu. Evenimentul va avea loc pe Esplanada de la Palas, între orele 18.00 – 20.00, interval în care cei mici vor avea parte de foarte multe surprize. 

”Joi este Ziua Copilului și așteptăm cât mai mulți copii la Palas Mall la distracție! Vor fi alături de copii Raluca Olaru, Andreea Mitu, Spider Man și Captain America care vor juca tenis cu cei mici, în intervalul orar 18.00 – 20.00. De asemenea, copiii vor avea parte de alte activități sportive și de divertisment, dar îi așteaptă și multe alte surprize. Îi invităm pe părinți să vină cu copiii pasionați de tenis pentru a se bucura de un eveniment unic, destinat lor, chiar de ziua lor”, a declarat Maria Tudor, directorul de comunicare al turneelor Concord Iași Open și BCR Iași Open. 

Evenimentul Kids Day este organizat de Asociația Iași Open în parteneriat cu BCR, AdServio, Vitamin Aqua, Oxygen Sports & Spa, Decathlon și Iulius Group.

Advertisement