AL BANO AJUNGE LA BUCUREȘTI PENTRU CONCERTUL ANIVERSAR DE LA SALA PALATULUI.ÎN WEEKENDUL 20-21 MAI

Aflat în pragul împlinirii vârstei de 80 de ani, celebrul artist AL BANO a fost sărbătorit cu mare fast de publicul din Italia în cadrul concertului – eveniment magnific „De 4 ori 20”, desfășurat în seara zilei de 18 mai 2023 pe scena Arenei din Verona o locație cu o acustică specială care a fost plină până la refuz de 15.000 de spectatori.

Evenimentul va fi difuzat în curând pe postul de televiziune Canale 5, iar estimările acestora vizează o audiență record.Cea de-a optzecea aniversare a uneia dintre cele mai reprezentative voci din Italia a fost sărbătorită alături de o orchestră simfonică impresionantă dirijată de maestrul Alterisio Paoletti, de invitați excepționali, artiști de notorietate precum Gianni Morandi, Umberto Tozzi, Ricchi e Poveri, Iva Zanicchi, Renato Zero care au surprins spectatorii atât prin momente muzicale inedite, duete, amintiri magice, dar și cu un cadou special pe care aceștia i l-au oferit colegului lor de scenă.

De la marele eveniment nu a lipsit Romina Power alături de care unicitatea colaborării artistice există în imaginația colectivă a publicului din întreaga lume. De asemenea, copiii Rominei – Yari, Cristél, Romina, Jasmine și Albano Jr. au fost martorii unui concert memorabil alături de cei 15.000 de spectatori.

Peste numai câteva zile, Al Bano va urca pe scena Sălii Palatului din București pentru a celebra împlinirea vârstei de 80 de ani alături de admiratorii săi din România, iar pregătirile organizatorice au intrat în linie dreaptă. Concertul va avea loc pe 27 mai, începând cu ora 20:00, iar repertoriul muzical de la Sala Palatului va fi similar cu cel deja prezentat aseară pe scena Arenei din Verona.Timp de două ore, publicul din România se va putea bucura de oportunitatea unică de a asculta cele mai mari hituri marca Al Bano, piese care au scris pagini importante în istoria muzicii italiene și, vor fi interpretate în acompaniamentul Orchestrei Simfonice Valahia, sub bagheta dirijorului Alterisio Paoletti, alături de care performează în cele mai importante show-uri pe marile scene internaționale. Pe lângă celebrarea celor 80 de ani de viață, Al Bano va aduce un omagiu carierei sale de peste 50 de ani și va interpreta melodii variate, de la pop la romantism, precum „Felicità”, „Nel sole”, „Sharazan”, „Ci sarà”, „E’ la mia vita” sau „Nostalgia Canaglia”.

Așadar, scena Sălii Palatului va găzdui o petrecere fastuoasă de neratat pentru iubitorii de concerte de toate categoriile de vârstă. Soprana Silvia Micu, Paula Seling sau Alina Sorescu sunt câțiva dintre artiștii români apropiați de sufletul maestrului Al Bano care vor urca pe scenă în calitate de invitați. Odată cu evenimentul din 27 mai, de la Sala Palatului, Al Bano va marca ultima sa prezență pe o scenă din România. Din dorința de a le oferi cât mai multor români posibilitatea de a beneficia de această experiență muzicală unică, organizatorii lansează o ofertă specială în weekendul în care Al Bano împlinește 80 de ani. Persoanele care vor achiziționa bilete pentru concertul Al Bano în zilele de sâmbătă 20 mai și duminică 21 mai (între orele 00:01 – 23:59) vor beneficia de o reducere de 20% din prețul biletului afișat.

Oferta este disponibilă în limita locurilor disponibile și se aplică numai în intervalul de timp menționat. Biletele pot fi achiziționate atât online de pe Iabilet.ro cât și de la casa de bilete a Sălii Palatului din București

Advertisement