Doua persoane au decedat dupa ce masina in care se aflau a cazut de pe un podet in judetul Arges

Cele două persoane găsite în autoturismul căzut într-un pârâu din comuna Rociu au fost declarate decedate, informează Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

„Din nefericire, persoanele de sex masculin nu au răspuns manevrelor de resuscitare, în cazul acestora fiind declarat decesul. A fost vorba de două victime cu vârstele de 53, respectiv 64 de ani”, se menţionează într-o informare transmisă de ISU Argeş.

Doi bărbaţi au fost găsiţi inconştienţi, luni, în interiorul unui autoturism căzut într-un pârâu din localitatea Rociu, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

„În interiorul autoturismului au fost identificaţi doi bărbaţi, fără semne vitale”, au precizat reprezentanţii IPJ Argeş.

Potrivit ISU Argeş, pompierii au intervenit în comuna Rociu, satul Şerbăneşti, în cazul unui autoturism găsit într-un pârâu. Autoturismul era răsturnat pe pavilion şi cu partea din faţă în apă.

„Vehiculul a fost extras cu ajutorul unui buldoxcavator şi din interior au fost evacuate două victime de sex masculin, fără funcţii vitale, cu vârstele cuprinse între 50 şi 60 de ani. La faţa locului se află pompierii de la Punctul de Lucru Rociu şi Detaşamentul Bradu cu două autospeciale de intervenţie, o barcă de salvare şi o ambulanţă SMURD”, a transmis ISU Argeş.

Advertisement