După succesul pe care l-a avut alături de Keo, Marcel Pavel, What’ s UP si Mircea Eremia, Yanis Pavel lansează piesa ”Scrum”

Așa cum v-a obișnuit, talentatul cântăreț ieșean a scris versurile și a realizat și partea instrumentală a noii sale melodii, una de suflet, care, cu siguranță, va ajunge la inimile iubitorilor de muzică de calitate. 

Clipul a fost regizat de Mihai Laz și Alex Snopov, a fost filmat în centrul Bucureștiului: ”Am stat vreo două zile să terminam toate cadrele. Nu a fost obositor, eu și echipa am avut o stare bună în zilele de înregistrare, este o echipă tânără, dar profi, și lucrul care îmi place este acela că ține mereu cont de ideile mele! Ne-am înțeles cu toții foarte bine, așa că nu am simțit cum a trecut timpul”, a dezvăluit  Yanis Pavel, care a mai ținut să precizeze și faptul că ”Scrum” este altceva decât a cântat el până acum,

”Piesa asta am gândit-o diferit, cu dorința de a ieși din zona de confort. De aceea, am încercat să experimentez o nouă latură a mea și așa am ajuns la ideea acestui cântec de dragoste! Inițial, versurile au fost scrise după vibe-ul instrumentalului, nu am simțit ca ar fi mers alt mesaj, și mă bucur! A ieșit minunat! ”Scrum” este o poveste, o ficțiune sensibilă, în care cred că se regăsesc foarte mulți tineri de vârsta mea”, a spus Yanis Pavel.

Yanis Pavel a urcat pe scenă cu Stefan Bănica Jr., Marcel Pavel sau Țăndărică și este manageriat de cunoscutul impresar Radu Groza

La 15 ani, Yanis Pavel este considerat cântărețul noii generații de adolescenți în zona muzicii pop din România. Yanis a început să cânte de la 3 ani, a urcat pe o scenă importantă la doar 12 ani, iar specialiștii au văzut în el încă de la început un adevărat puști minune, motiv pentru artiști de renume să cânte împreună cu el pe aceeași scenă. Ștefan Bănică jr., Ovidiu Lipan Țăndărică sau Marcel Pavel, alături de care a interpretat un duet fabulos acompaniați de Filarmonica din Iasi, sunt doar câteva nume din industria muzicală care au făcut featuring cu tânărul Yanis Pavel, în timp ce Keo i-a compus o piesă special pentru el, ”Cu capu-n nori”, piesă care s-a bucurat de un real succes în rândul tinerilor. La fel s-a întâmplat și cu melodia interpretata cu What s Up, ”Doar cu iubire”

În timp ce alți băieți preferă doar să se joace, Yanis face muzică de la vârsta de trei ani în cadrul Academiei de Talente Ella Gondos, una dintre cele mai cunoscute în domeniul șlefuirii de talente muzicale la nivel de adolescenți.

”Yanis este elev la Liceul Alexandru Ioan Cuza și, la vârsta lui, cântă, compune la pian și scrie poezii. O perioadă, a fost reporter la Antena3, a participat la Eurovisionul copiilor, unde a făcut parte din juriu, este prezentator de spectacole pentru adolescenți și, în urmă cu câțiva ani, a fost desemnat de Asociația ROR să fie și imaginea unei campanii importante de promovarea ”Impact-Stop Bullying” în școli. În câteva cuvinte, un adolescent foarte talentat”, a declarat Radu Groza, managerul lui Yanis Pavel, completat chiar de puștiul minune

”Am fost actor principal în serialul 6ASE și acum sunt într-un nou proiect, în filmul <Masha și cele șase umbre>, care sperăm să aibă un succes cum a avut si serialul anterior! În plus, lucrez la două piese noi care vor fi orchestrate de <Filarmonica de Stat George Enescu> din Botoșani, în cadrul unui concert național. Mi se pare ceva wow ca la vârsta mea să am onoarea să cânt la un asemenea eveniment! Sunt foarte bucuros că am reușit să fiu acceptat la Uniunea Compozitorilor, pot spune că e oarecum un nou început și sunt foarte entuziasmat să văd ce va urma!”, a mai povestit Yanis despre proiectele lui.

Advertisement