O autoutilitară a fost distrusa in totalitate dupa ce a luat foc in mers pe DN7

Potrivit ISU Arad, în jurul orei 12:15, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină la un incendiu auto, unde o autoutilitară, a fost cuprinsă de flăcări la ieșirea din orașul Pecica, pe DN7.

La fața locului s-au deplasat imediat echipaje de intervenție, inclusiv pompierii din cadrul Detașamentului Arad, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, alături de pompierii voluntari ai SVSU Pecica. Odată ajunși, pompierii au constatat că incendiul se manifesta puternic, cu flacără deschisă și degajări de fum la nivelul întregului autovehicul. Flăcările s-au propagat și la vegetația uscată din proximitatea mașinii, creând un pericol suplimentar.

Echipajele de intervenție au acționat cu rapiditate și determinare, aplicând măsuri pentru limitarea incendiului și protejarea zonei înconjurătoare. Cu ajutorul autospecialei de stingere cu apă și spumă, pompierii au reușit să localizeze și să stopeze focul în limitele găsite. Din păcate, autoturismul a suferit pagube totale în urma incendiului.

Nu s-au înregistrat victime în acest incident. Conducătorul autoturismului a reacționat prompt și a reușit să părăsească mașina înainte ca flăcările să se extindă în mod periculos.

Advertisement