O pacientă cu un chist ovarian de 10 centimetri a fost operată cu succes de către o echipă de medici din Fălticeni

O echipă medicală condusă de către Dr. Răzvan-Daniel Hristea de la Spitalul Municipal Fălticeni a realizat cu succes o operație foarte dificilă. Este vorba despre o pacientă în vârstă de 53 ani cunoscută cu chist ovarian din ianuarie care nu s-a prezentat pentru tratament și control.

Potrivit Dr. Răzvan‑Daniel Hristea, între timp formațiunea a crescut și a ajuns la peste 10 cm, s‑a răsucit ștrangulând circulația ovarului, provocându‑i dureri mari pacientei și care se rezolvă de urgență doar pe cale chirurgicală.

“Dragi mămici, noi suntem precum orchestra, de la paznicul de la ușa până la medicul anestezist sunt pași, timpi pe care îi urmăm și fiecare trebuie să își facă treaba. ” Cel mai bun ” nu există, noi vrem să fim doar cei mai atenți, cei mai dedicați mai apropiați de pacienții. Dacă doamnele infirmiere nu ar fi făcut sala de operație ” bec” dacă doamnele asistente nu ar fi pregătit pacienta în 20 minute și dacă colegii mei nu ar fi fost pregătiți pentru urgențe, suferința pacientei ar mai fi continuat”, se arată într‑o postare a medicului Răzvan‑Daniel Hristea.

Advertisement