Poşta Română a achiziţionat 200 de maşini, în valoare de 19 milioane de lei

Compania Naţională Poşta Română a achiziţionat 200 de maşini, cifră care reprezintă aproximativ 20% din flota auto, printr-un contract în valoare de 19 milioane de lei, se arata intr-un comunicat AGERPRES.

„Am achiziţionat 200 de maşini care reprezintă undeva la aproape 20% din parcul auto. Achiziţia este în valoare de aproximativ 19 milioane lei şi este un mic pas în modernizarea şi creşterea mobilităţii companiei. Maşinile vor fi împărţite după nevoi. Cel mai probabil în Bucureşti vor rămâne cam 10% dintre ele, undeva între 15 şi 20 de maşini. Parcul auto vechi se va reînnoi. Înlocuim maşini vechi de 15 ani cu acestea noi”, a declarat directorul general al companiei, Valentin Ştefan.

Fondurile necesare pentru achiziţia celor 200 de maşini provin din bugetul companiei şi dintr-un credit contractat de la EximBank în urmă cu doi ani.

Potrivit directorului general al CNPR, o treime dintre maşinile companiei sunt cumpărate în ultimii doi – trei ani.

Evenimentul de prezentare a noii flote de maşini achiziţionată de operatorul naţional de servicii poştale a avut loc sâmbătă, în parcarea din Piaţa Constituţiei, lângă Palatul Parlamentului

Advertisement