Tânăr arestat preventiv după ce a lovit un poliţist care încerca să-l imobilizeze

Tânărul ar fi tulburat de mai multe ori liniştea publică, noaptea, în comuna Valea Mare iar când poliţiştii au încercat să îl imobilizeze şi să îl încătuşeze pentru a-l conduce la sediul Poliţiei l-a lovit pe unul dintre aceştia.

Primul incident a avut loc în noaptea de 19 februarie, în jurul orei 0, 30, când ar fi produs zgomote de mare intensitate. El a fost sancţionat cu 2.000 de lei de poliţiştii sosiţi la faţa locului în urma sesizării.

Al doilea incident s-a produs în aceeaşi noapte, în jurul orei 2,30.


„Ulterior, în jurul orei 02:30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că aceeaşi persoană tulbură din nou ordinea şi liniştea publică. La vederea echipajului de poliţie, tânărul a avut un comportament agresiv, motiv pentru care poliţiştii au procedat la imobilizarea şi încătuşarea acestuia, în vederea conducerii la unitatea de poliţie pentru dispunerea măsurilor legale. În momentul încătuşării, tânărul a lovit unul dintre agenţii de poliţie”, a precizat sursa citată.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru ultraj, cercetările fiind efectuate sub coordonarea Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina.

În urma probatoriului administrat, procurorul a dispus în ziua de 20 februarie reţinerea tânărului, iar instanţa a dispus ulterior arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 20 de zile.

Advertisement

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *