Tragedie produsa de un sofer beat si fara permis! Un copil de 1 an si 3 adulti au ajuns la spital

In aceasta seara un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Aninoasa, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 717 în localitatea Viforâta, moment în care ar fi intrat în coliziune cu capul de pod din dreptul unui imobil şi, ulterior, s-ar fi răsturnat pe carosabil. În urma impactului, din nefericire, a rezultat decesul unui minor de un an şi 9 luni, care ar fi fost transportat pe bancheta din spate şi ar fi fost ţinut în braţe de mama acestuia, dar şi rănirea conducătorului auto şi a altor doi pasageri.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, poliţiştii au stabilit că şoferul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice în perioada 28.06-26.08.2023.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată. 

Advertisement