Un tanar de 26 de ani imobilizat la pat are nevoie de ajutorul nostru pentru a-si strange din nou fetita in brate

Ionuț, un tânăr de doar 26 de ani, a fost nevoit să se confrunte cu durerea și disperarea după ce un accident nemilos i-a schimbat viața pentru totdeauna. Într-o clipă, mașina în care se afla s-a răsturnat de trei ori, lăsându-l imobilizat la pat, incapabil să își miște mâinile sau picioarele.

Doctorii spun că avem nevoie de tratamente costisitoare, de peste 20,000 lei pe lună, pentru ca Ionuț să își recupereze mobilitatea. În ciuda dragostei și sprijinului pe care i le oferim zilnic, costurile tratamentului și recuperării sale sunt mult prea mari pentru situația noastră financiară.

Soția lui, cu lacrimi în ochi, mărturisește: „Nu știu cum să îmi explic disperarea. Când mă uit la Ionuț și văd cât de mult își dorește să se ridice din pat, să își ducă fiica la grădiniță, inima îmi este frântă. Ne rugăm în fiecare zi să avem șansa de a-i oferi o viață normală, așa cum avea înainte de accident. Vă implor, ajutați-ne! Fiecare donație contează și ne aduce mai aproape de visul nostru.”

Ionuț a crescut într-o familie adoptivă cu resurse limitate, iar acum, când are cea mai mare nevoie, familia sa nu are mijloacele financiare necesare tratamentului.

Dragi oameni cu inimi mari, vă rugăm să ne ajutați să strângem suma necesară tratamentului și recuperării lui Ionuț. Orice sumă, indiferent cât de mică, poate aduce speranță și o șansă pentru o viață normală pentru el.

Împreună, putem scrie un nou capitol în povestea lui Ionuț, unul cu un sfârșit fericit. Vă mulțumim din suflet pentru generozitatea și sprijinul vostru!

Pentru a dona, puteți folosi următoarele detalii:

Nume entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CUI: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT:

BTRLRO22

Cod BIC: BTRL Bancă: Banca Transilvania

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, sub detalii de plată, numele IONUT FRATILA.

Advertisement