Autoturism de 18.000 de Euro căutat de autoritățile din Italia – descoperit și indisponibilizat de politistii de frontieră din cadrul ITPF Iasi

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Peugeot, care figura în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Italia.

În data de 05 august a.c., în jurul orei 22.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 46 de ani, care conducea un autoturism marca Peugeot, an de fabricatie 2017, înmatriculat în Italia.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Italia.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 89.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Advertisement