Politistii de frontiera ieseni i-au confiscat autoturismul unui barbat de 38 de ani

În data de 23 mai 2022, în jurul orei 01.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 38 de ani, care conducea un autoturism marca Dacia Lodgy, înmatriculat în Republica Moldova.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Italia.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul în cauză din Chișinău, de la un conațional, în anul 2020, cu suma de 7.000 de euro și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 35.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Advertisement