Condamnat la opt ani de închisoare pentru deținerea unei fabrici clandestine de țigări, căutat de autorități, depistat la controlul de frontieră

În ziua de 10 februarie a.c, în jurul orei 10.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasager într-un autocar, un bărbat cu cetățenie R. Moldova, în vârstă de 30 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului era o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emis de autorităţile din Ungaria, la data de 06.02.2023. Bărbatul a fost descoperit având o mică fabrică clandestină de țigări pe teritoriul Ungariei și are de executat o pedeapsă privativă de libertate de opt ani pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Advertisement