Singura sansa la viata pentru o asistentă de la Spitalul „Sf.Maria” din Iasi diagnosticata cu o boala cumplita este un transplant de maduva la o clinica din Viena

Diana este asistent medical la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului de Copii “Sf. Maria” din Iași. Ani de zile, atenția ei s-a îndreptat către micuții care aveau nevoie de ea însă acum ea are nevoie, la rândul ei, de ajutor.

În urmă cu un an, Diana a fost diagnosticată brusc cu o boală cumplită: Limfom Non Hodgkin. A luptat cu boala așa cum a putut, cu ședințe de chimioterapie la Institutul Fundeni. Din nefericire însă, boala a recidivat, acum fiind și mai agresivă. Singură șansă pentru asistenta medicală este de a face un transplant de măduvă la o clinică din Viena. Având doi copii, un soț nevoit să demisioneze pentru a se putea îngriji de familia greu încercată, Diana are nevoie de noi mai mult decât oricând! Puțin cu puțin, putem să o ajutăm să aibă o șansă de a-și vedea copiii crescând.

“Te trezești dimineața cu o stare de rau iar pe zi ce trece lucrurile se înrăutățesc. Mergi la spital și afli ca suferi de o boala gravă. Ai 2 copii pentru care trebuie să lupți sa supraviețuiești. Din păcate ești nevoit sa-ti desparți copii din motive financiare. Un copil stă la un bunic și altul la celalalt. Ce viață….! Soțul este sprijinul tău și este nevoit să meargă cu tine peste tot. Renunță la muncă. Faci naveta Iași București. Tu stai în spital însă doar soțul știe unde stă cazat și în ce condiții doarme ca să facă economii. Duci lupta asta de un an de zile. Economiile se risipesc . Boala recidivează. O iei de la capăt . Afli ca este nevoie de un transplant de măduva care se poate face în Viena insă Tu nu ai bani nici pentru drumurile Iași București. Te simți neputincios. Toată familia suferă. Tu nici nu poți fi alături de copii. Copii au nevoile lor și mai ales de părinți. Nici nu-ți poți imagina să ii lași singuri și lupți să supraviețuiești însă boala este nemiloasă”, este mesajul pe care cei dragi l-au distrubuit in speranta ca o vor putea ajuta financiar pe Diana.

Tot mai mulți suferă de cancer și asta ar trebuie sa ne pună pe gânduri. Se poate întâmpla oricui. Tu cum te-ai simți dacă vezi ca îți vine ajutor de unde nici nu te aștepți? Oferă ajutorul ca și cum ți l-ai oferi ție. Haideti sa ii fim alaturi!

Advertisement