Un baiat de 17 ani a fost impuscat cu o arma artizanala de un barbat deranjat de un grup de persoane zgomotos

Un bărbat deranjat de zgomotul provocat de un grup de persoane a tras două focuri de armă şi a rănit un adolescent, incidentul având loc, sâmbătă dimineaţă, în comuna prahoveană Măgureni.

Conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 04,00 cu privire la acest eveniment.

„În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat faptul că un bărbat în vârstă de 50 de ani ar fi ieşit pe stradă, deranjat fiind de zgomotul făcut de un grup de persoane şi ar fi executat două focuri de armă de la o distanţă de aproximativ 100 de metri, fiind provocate leziuni la unul dintre membrele superioare ale unui minor în vârstă de 17 ani, din comuna Telega. Minorul în cauză a fost condus la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internat”, arată sursa citată.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost depistat la domiciliul său şi a fost dus la Poliţie pentru a fi audiat, constatându-se că nu este posesor de armă şi că aceea era o armă artizanală, care a fost ridicată de poliţişti, împreună cu două cartuşe artizanale, pentru cercetări.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din Prahova în scopul stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi luării măsurilor legale ce se impun.

Pe numele bărbatului care a tras cu arma a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Advertisement