Un barbat de 62 de ani a fost accident mortal de o masina a carui sofer a fugit de la locul accidentului

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din comuna Slivileşti, a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă după ce a fost lovit de un autoturism în timp ce se deplasa, în calitate de pieton, pe DJ 673, şoferul părăsind locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj.

„La data de 14 ianuarie, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 673 comuna Slivileşti. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că victima accidentului este un bărbat de 62 de ani, din comuna Slivileşti, care se afla în stare de inconştienţă. Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul, în timp ce se deplasa pe DJ 673 Şaicu, în calitate de pieton, în condiţii ce urmează a fi stabilite în urma efectuării cercetărilor, a fost acroşat de un autoturism, care după producerea evenimentului a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea organelor de poliţie. În urma evenimentului rutier, bărbatul de 62 de ani a decedat, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru depistarea autorului şi stabilirea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Advertisement