Politistii au impuscat un tanar de 21 de ani din judetul Suceava care nu a oprit la semnalele oamenilor legii

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 23:00, în localitatea Moldovița, când un echipaj de poliție i-a cerut șoferului de 21 de ani să oprească. Bărbatul, care avea mașina înmatriculată în Marea Britanie, a ignorat semnalele agenților și a fugit. Polițiștii au plecat în urmărirea sa, însă acesta a continuat să-și vadă de drum.

Inițial, polițiștii nu au tras focuri de armă, deoarece urmărirea avea loc într-o localitate, însă când șoferul a intrat pe un drum forestier, agenții au tras două focuri de armă.

Din cauza terenului greu accesibil, polițiștii au fost nevoiți să întrerupă misiunea de urmărire, însă la scurt timp un localnic a sunat la 112 și a spus că a găsit un tânăr rănit.

Primul echipaj ajuns la fața locului a stabilit faptul că persoana împușcată este tânărul de 21 de ani din comuna Vatra Moldoviței, ce se afla in autovehiculul urmărit anterior de polițiști.  În zonă au fost găsit și vehiculul urmărit, împotmolit într-un șanț.

De asemenea, au fost identificați alți doi tineri, ambii de 21 ani, nici unul din aceștia necolaborând cu polițiștii în vederea clarificării situației. De asemenea, în vehicul au fost găsite mai multe sticle de alcool.

Victima a fost dusă de către polițiști și personal medical până la ambulanță, fiind conștientă, fiind apoi transportată la unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Între timp pe numele șoferului a fost deschis un dosar penal.

Advertisement