Pentru Alexandru, un băiețel de 4 ani care luptă cu cancerul, fiecare zi este o bătălie

O operație periculoasă a fost necesară pentru a efectua o simplă biopsie, iar totul a luat o întorsătură înspăimântătoare atunci când o infecție gravă a fost confundată cu o tumoare la ureche. Diagnosticul incorect a fost un șoc: „TUMOARĂ LA CREIER…”

În acele momente, parintii lui Alexandru au auzit cele mai groaznice cuvinte posibile: „NICI O ȘANSĂ.” Nu au renunțat, dar nici nu au acceptat verdictul acelui medic din Moldova. Au decis să caute ajutor în Turcia.

Au trecut deja mai multe luni de tratament în Turcia, iar miracolele au început să se ivească. Urechea lui Alexandru este acum limpede, liniile feței s-au regenerat aproape complet, iar ochiul său poate acum lăcrima. Înainte, când plângea din cauza infecției, nu avea lacrimi. Țesuturile moi ale feței s-au recuperat.

Adevărul este că nu a fost o tumoare la creier, ci rabdomiosarcom. Acum, micutul Alexandru luptă direct cu această tumoră. Cancerul nu este o sentință de moarte, dar dacă întrerupe tratamentul, tumora va începe să se răspândească în întregul corp.

După intervenția chirurgicală, Alex s- a recuperat, însă nu poate încă respira singur. A fost încercată a doua oară extubarea azi, dar el e foarte slăbit și încă mai are de eliminat apă de la creier.

Medicul e pozitiv și plin de speranțe, la fel și noi. Timp de 10 zile va mai sta intubat, perioadă în care va primi tratament pentru a asimila în kilograme și a elibera din apa de la creier.

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Rugămintea organizației este ca donatorii să menționeze la detaliile plății din transferul bancar numele ALEXANDRU BARABAS

Advertisement