Mai multe drumuri din judeţul Braila sunt închise din cauza fenomenelor meteo

DN 2B – limita judeţului Brăila cu municipiul Buzău şi DN 22 Grădiştea – Râmnicu Sărat sunt închise din cauza efectelor fenomenelor meteo, potrivit informaţiilor furnizate sâmbătă seară de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila, colonel Ştefan Stoian.

„Sunt instalate filtre de informare la ieşire din municipiul Brăila şi de restricţionare la limita cu judeţul către Buzău pe DN 2B şi DN 22. Începând cu ora 22, se introduc filtre de informare şi de restricţie (DN 22 şi DN 2B) pe toate drumurile naţionale din judeţul Brăila”, a declarat colonel Ştefan Stoian.

IPJ Brăila anunţă restricţii de circulaţie pe DN22, DJ203, DN22 şi DN2B către judeţul Buzău din cauza zăpezii viscolite.

„Pe DN 22, în localitatea Grădiştea, este restricţie de circulaţie către judeţul Buzău; pe DJ 203, în localitatea Galbenu, restricţie circulaţie către judeţul Buzău; pe DN 2B, în localitatea Surdila-Greci, restricţie de circulaţie către judeţul Buzău. Pe DN 22, la intrare în localitatea Cazasu, se află un filtru de informare cu privire la restricţia de circulaţie Grădiştea – Râmnicu Sărat. În municipiul Brăila, pe Şoseaua Buzăului, se află un filtru de informare cu privire la restricţia de circulaţie Surdila – Greci – Vizireni”, potrivit IPJ Brăila.

Advertisement