O locuinta din din Bicazu Ardelean a fost distrusă in totalitate de un incendiu produs de la un cos de fum

O gospodărie din Bicazu Ardelean a fost distrusă de un incendiu care a izbucnit, duminică seara, din cauza coşului de fum, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

„La sosirea primelor echipaje de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la două anexe gospodăreşti şi la acoperişul casei, cu posibilitatea propagării la întreaga construcţie. Forţele de intervenţie au acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Au ars bunurile materiale depozitate în cele două anexe şi acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 150 metri pătraţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Irina Popa.

Proprietarul gospodăriei, un bărbat în vârstă de 46 ani a suferit uşoare intoxicaţii cu fum. Acesta a primit îngrijiri medicale de la membrii echipajului SMURD, ulterior refuzând transportul la spital.

Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii militari din cadrul Detaşamentului Piatra-Neamţ şi pompierii voluntari din Bicazu Ardelean, Bicaz Chei şi Dămuc.

Advertisement