Patru cetățeni din Bangladesh vor fi expulzati din Romania după o acțiune a politistilor din cadrul IPJ Neamț

Patru bărbaţi din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 22 şi 36 ani, au fost depistaţi în situaţii ilegale de poliţiştii de imigrări, ca urmare a unei acţiuni efectuate în cooperare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, se arata intr-un comunicat transmis de AGERPRES.

„Ca urmare a verificărilor efectuate, s-a stabilit că persoanele în cauză au intrat legal în România, în scop de muncă, însă la momentul depistării desfăşurau activităţi lucrative într-un alt scop decât cel pentru care au primit avize de muncă”, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Poliţiştii de imigrări au luat măsura revocării dreptului de şedere prevăzut prin viză şi au emis decizii de returnare cu termen de plecare voluntară în 15 zile.

La ieşirea din ţară, pe numele acestora va fi instituită măsura interzicerii intrării pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene pentru o perioadă de 6 luni.

Reprezentantul societăţii comerciale a fost invitat la sediul structurii de imigrări în vederea clarificării situaţiei.

Advertisement