Tata si fiu la un pas de moarte dupa ce au fost prinsi sub un tractor incarcat cu lemne intr-o zona greu accesibila din judetul Neamt

In aceasta dupa-amiaza pompierii au fost anuntati de un apel la Numarul Unic de Urgenta 112 despre producerea unui eveniment în urma căruia două persoane au rămas prinse sub un tractor într-o pădure din comuna Ion Creangă.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială de stingere, un autocamion cu container multirisc, o autospecială pentru descarcerare grea și două ambulanțe SMURD (TIM și EPA).

Un tractor cu remorcă ce transporta lemne s-a răsturnat în pădure, într-o zonă greu accesibilă, la o distanță de aproximativ 1,5 km de calea de acces rutieră.
Ajunși la locul indicat, pompierii au constatat că un bărbat era prins sub o roată a tractorului iar alt bărbat era prins între tractor și remorcă.

Pompierii au acționat pentru scoaterea celor două persoane care ulterior au fost preluate de echipajele SMURD pentru îngrijiri medicale. Cei doi bărbați in vârstă de 17 și 51 de ani au fost transportați la CPU Roman.

Advertisement