Un barbat a fost arestat pentru că a târât un câine după căruță până l-a ucis! Moartea bietului animal a fost una extrem de violentă

Caz de o violență șocantă în județul Bacău, acolo unde un bărbat a ucis un câine târându-l fără milă după căruță. Imaginile au ajuns în spațiul virtual iar polițiștii s-au autosesizat.

“La data de 20 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău – Biroul pentru Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție fără drept.

Pe o rețea de socializare a fost postat un material video în care se observa un bărbat care trăgea după un atelaj hipo, un exemplar canin, legat cu un lanț.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit identitatea persoanei care conducea atelajul hipo, respectiv, un bărbat în varstă de 59 de ani, din comuna Secuieni.

Din buletinul de analiză anatomo-patologică a rezultat că moartea câinelui a fost violentă.

Astfel, la data de 23 februarie a.c, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au dispus reținerea bănuitului, pentru săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție fără drept.

Bărbatul a fost introdus în Arestul I.P.J Bacău”, au anuntat autoritatile.

Advertisement